4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Kaçmaya çalışırken yakalandı

Amasya Adliyesi'nde bir suçtan dolayı çıkartıldığı mahkemede tutuklanan şahıs kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, 13 Ekim 2006 tarihinde Göynücek ilçesine bağlı Damlaçimen beldesinde meydana gelen ve F.C. (30) isimli şahısın silahla yaralama olayıyla ilgili Amasya Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davaya çağırılan Adem D. (49) isimli şahıs, mahkeme tarafından tutuklandı. Mahkemeden çıktıktan sonra tuvalete gitmek istediğini söyleyen Adem D., polis nezaretinde tuvalete girdikten sonra geri çıkarken kapıyı polisin yüzüne kapatıp kaçmaya çalıştı. Adliye binasından çıkarak kaçmaya çalışan şahıs yine adliyede görev yapan polislerin peşine düşmesi sonucu fazla kaçamadan yakalandı. 

Adliyeden tutuklu bir şahsın kaçmaya çalıştığı haberinden sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, polis otosuna bindirilen Adem D. suçsuz olduğunu, kaçmadığını çocuklarıyla vedalaşmak için dışarıya çıktığını savundu. Şahsın oğlu H.D. ise, cezaevine götürülen babasına sarılarak ağlarken, görüntü alan basın mensuplarına saldırdı.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 12:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?