5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Keşif yem hak sahiplerine dağıtıldı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında Damızlık Koyun Yetiştiriciliği projesinden faydalanan ve daha önce damızlık koyunları verilen hak sahiplerine sanayi yemi (kesif yem) dağıtıldı.

43 fayda sahibi aileye 09 Şubat 2005 Çarşamba günü , verilen koyunların beslenmesinde kullanılmak üzere toplam 32.640 kg. sanayi yemi dağıtımı düzenlenen törenle yapıldı.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız Sayın İ.Halil ÇOMAKTEKİN, Vakıf Mütevelli Heyeti Siyasi Parti Temsilcileri ,Kurum Amirleri,İl Genel Meclisi üyeleri ve hak sahipleri katıldılar.
Düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız Sayın İ.Halil ÇOMAKTEKİN, “ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında Damızlık Koyun Yetiştiriciliği projesinden faydalanan ve daha önce damızlık koyunları verilen hak sahiplerine destek vermek amacıyla bu projeyi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Uygulanan projelerin amacına hizmet etmesi için bir çok önlemler alındı ve bu önlemlerin başında hayvancılık konusunda projeden faydalanan hak sahiplerine kurslar verildi ve imkanı olmayan üreticilerede bu şekilde tamamlayıcı imkan sunmak istedik. Bunun amacı yapılan yardımların ve projelerin takibi ve fayda sahiplerinin destekleyicisi olmak ve başarmalarını sağlamak içindir.

Gümüşhacıköy ilçesinin her bakımdan başarılı ve refah seviyesi yüksek olmasını sağlamak amacı ile örtü altı yetiştiriciliği amacını taşıyan bir dizi projelerimizinde başladığı müjdesini vermek istiyorum. Bu projeler de özveri ile çalışanlara sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Amasya
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 10:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?