7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Kimsesizler 23 Nisan'ı kutladı

Amasya'da kimsesiz ve özürlü çocuklar, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı İl Jandarma Komutanlığı'nda kutladılar.


Kimsesiz ve engelli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı'na misafir oldular. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İhsan Sarı ve eşi Hatice Sarı, kimsesiz ve engelli çocuklarla birlikte bayramı eğlenerek geçirirken, çocuklar için jandarmaya ait askeri gazino bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı partisi düzenlendi. Jandarma tarafından misafir edilen Amasya Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar ve özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören zihinsel engelli çocuklar, 23 Nisan'ı gönüllerince eğlenerek geçirdiler.

Çocuklarla eğlenip, sohbet eden ve onlara çeşitli hediyeler dağıtan Albay İnsan Sarı ve eşi Hatice Sarı ile birlikte jandarma Komutanlığı personeli de çocukları yalnız bırakmayarak onlarlar birlikte eğlendiler. Kutlamalarda Lokman Hekim İşitme Engelliler İlköğretim Okulu folklor ekibi de bir gösteri yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 14:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?