22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Kimsesizlerin kimsesi

Amasya'da Kurban Bayramı tatilinde en ücra sokaklara tek başına tedbil-i kıyafet gezerek bacası tütmeyen evleri kontrol eden Vali Celaleddin Lekesiz, kimsesiz ve yaşlı 2 kadına istedikleri çamaşır makinelerini hediye etti. 

Kurban Bayramı tatilinde Amasya'da ücra köşelerde bulunan mahalle aralarını tek başına gezerek bacası tütmeyen evlerin bacalarının neden tütmediğini kontrol eden Vali Celaleddin Lekesiz, evlerine konuk olduğu Hediye Küçükkahyaoğlu ve Naime Keskin isimli yalnız yaşayan 2 yaşlı kadının isteği olan çamaşır makineleri ve sünger yatakları görevliler ile gönderdi. 

Vali Celaleddin Lekesiz, Fethiye Mahallesi'nde 80 yaşlarında ki 2 yaşlı kadını ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, istedikleri çamaşır makinesi ile yatakları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cemal Sağıroğlu ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık ile birlikte göndererek evlerine kurulmasını sağladı. 

İstedikleri çamaşır makinesini ve yataklara kavuşan yaşlı kadınlar kim olduğunu bilmedikleri yabancının Vali olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemediler.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 18:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?