6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Kocasının katiline seslendi

Amasya'nın Suluova ilçesinde 9 ay önce eşi 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sultan Dursun, kocasının katiline seslenerek, "Vicdanın varsa git teslim ol" dedi.


Suluova'da 17 Mayıs 2008 tarihinde ortadan kaybolan 2 çocuk babası Settar Dursun (45), 18 Mayıs 2008 tarihinde Beyazıt Mahallesi'nde kamyonunun içerisinde 17 yerinden bıçaklanmış halde bulunmuştu. Suluovalı hayvan tüccarı Settar Dursun'un eşi Sultan Dursun (41), aradan geçen zamana rağmen kocasının katil veya katillerinin bulunamamasına tepki gösterdi. Kocasının 17 Mayıs 2008 tarihinde hayvan pazarına gitmek üzere evden ayrıldığını, hayvanları sattıktan sonra eve dönerken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kamyonuyla birlikte Beyazıt Mahallesi'ne götürülüp 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirten Dursun, "Kocamı öldüren kişi ya da kişiler cebindeki paraların tamamını almışlar. Hiç düşmanı yoktu, ben parası için öldürüldüğünü düşünüyorum" dedi.


Kocasının öldüğüne hala inanamadığını söyleyen Dursun, "Hala pazardan eve gelecek diye bekliyorum. Kocamın kimseye borcu yoktu, çevresinde herkes tarafından sevilirdi. Hayvan pazarına gittiği için cebinde parası oluyordu. Parası için öldürüldüğünü düşünüyorum. Daha önce trafik kazası geçirmişti, iki ayağında da platin vardı, yani sakattı. Eğer sakat olmasaydı onu öldüremezlerdi" diye konuştu.
Ayten (21) ve Gülizar (17) isimli 2 çocuğuyla ortada kaldığını dile getiren acılı kadın, "Ben kalp ve böbrek hastasıyım. 2 kızımla birlikte ortada kaldım. Kocamın katiline bir çift sözüm var: Derdin ne, amacın neydi bizim hayatımızı kararttın. 2 kız çocuğu ile beni ortada bıraktın. Vicdanın varsa git teslim ol" şeklinde konuşu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 15:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?