5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Koçyiğit'e sevgi seli

Kızı Gülşah ile birlikte Amasya’da hayranları ile buluşan ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, tarihi Bimarhane’de hayranları ile sohbet ettikten sonra kitabını imzaladı.

Amasya Belediyesi’nin organizesinde, Amasyalı hanımlarla buluşmak üzere kızı Gülşah ile birlikte Amasya’ya gelen ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, tarihi Bimarhenede Amasyalı hanımlarla sohbet ettikten sonra "Film Gibi Hayatım" isimli kitabını imzaladı.

Hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan ünlü sanatçı, kızının da kendisiyle birlikte Amasya’ya gelmek istediğini söyledi. Hülya Koçyiğit, "Gülşah, Amasya’ya geleceğimi duyunca heyecanlandı ve benimle birlikte gelmek istediğini söyledi.

Benim en büyük gururum, yetiştirdiğim evladım. O da gurur duyulacak bir anne, o da gurur duyulacak evlatlar yetiştiriyor. Ben de anneanne olarak onlara destek vermeye çalışıyorum" dedi.

Ünlü sanatçının kızı Gülşah, bir hayranının "Neden siz de sinemaya devam etmediniz" şeklindeki sorusuna, "Annem zaten bu işi mükemmel yapıyordu. Biz de babamla birlikte ona yardım etmek ve destek vermek görevini üstlendik. Ailede birisini yeterli gördük" diye konuştu.
Daha sonra Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Hülya Koçyiğit’e çok beğendiği Amasya evlerinin bir rolyefini hediye etti.

Bu arada, bir hayranının, Hülya Koçyiğit’e, kendi resimlerinden oluşan bir albümü hediye etmesi sanatçıyı duygulandırdı. Koçyiğit, kızı ile birlikte bir süre albümü inceledi. Ünlü sanatçının kızı, albümdeki resimlerin çoğunu daha önce görmediğini belirterek bu güzel hediyeyi evlerine götüreceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 15:51:49
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 13:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?