5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Kurtboğan 05 operasyonu: 23 gözaltı

Amasya polisinin uyuşturucu madde imal eden ve satan şahıslara yönelik düzenlediği "Kurtboğan 05" adlı operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün sabah erken saatlerde il genelinde uyuşturucu madde imal eden ve bunları piyasaya süren şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda A.V.Ç. (26), M.B. (30), M.R.M. (31), H.K. (59), R.M.K. (33), F.Ç. (30), R.T. (26), M.K., O.B., K.Ö., K.Y., O.K., H.H., M.Ş., K.İ., E.K., K.A., A.E., A.E., U.A., S.Ç., S.T. ve M.E.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Şahısların üzerlerinde yapılan aramada, bir miktar kenevir bitkisi, kubar esrar maddesi, esrar karışımlı tütün, kenevir bitkisi tohumu ve hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.V.Ç., M.B., M.R.M., H.K., R.M.K., F.Ç. ve R.T. mahkemeye sevk edilirken, diğer şahıslar serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında 5 firari şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği, bir kişinin de Amasya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 19:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?