4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Maddi imkansızlık takımın başarısına engel

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Amasyaspro’da futbolcular saha içerisinde, yönetim ise dışarıda mücadele veriyor.

Geçmiş yönetimlerin futbolcuların alacaklarından dolayı verdikleri senetlerden dolayı transfer yapamadan maçlara çıkmaya başlayan Amasyaspor’da, genç futbolcuların daha önceden tecrübeleri olmadığı için düşüş devam ediyor. Kendilerinden beklenenden daha fazla çaba göstererek, maçlarda rakipleri karşısında ezilmeyen futbolcular, müsabakalarda büyük savaşlar vermelerine rağmen üstünlük kuramazlarken, yönetim ise borçların ödenmesi için arayış içerisinde.

Amasyaspor’un Futbol Federasyonu’na olan borçlarının biran evvel ödenerek, Ocak ayında transfer yapılmasının gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Ayten Çöl, "Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Eski yöneticilerin futbolculara alacaklarından dolayı verdikleri senetler ödenmeden transfer yapamıyoruz. 350 milyar civarında acil ödenmesi gereken para var. Bu parayı ödeyip Ocak ayında transfer yapmalıyız. Biz gereken mücadeleyi saha dışında, futbolcularımız ise saha içerisinde veriyor" dedi

Amasya
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 11:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?