6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Memur-Sen'den teröre lanet

MEMUR SEN'DEN HAİN TERÖR SALDIRISINA TEPKİ

Memur-Sen Amasya İl Başkanı Fatih Kocur, molotofkokteyli ile bir genç kızın hayatına kıyanların şimdi de 7 askeri şehit ettiğini, 3 askeri yaraladığını belirterek, huzur ve barıştan rahatsız olanların bu saldırılarının asla amacına ulaşamayacağını söyledi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 askerin şehit olması ve 3 askerin de yaralanmasının Türk milletinin yüreklerini yaktığını belirten Memur-Sen Amasya İl Başkanı Fatih Kocur, "Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozup, kardeşlik ortamını dinamitlemek isteyenlere karşı oluşturulan barış ve kardeşlik havası, bazı mihraklarca tekrar kaosa dönüştürülmek istenmektedir. Demokratik açılım ve onun oluşturduğu ılımlı hava, terör örgütleri, onların yandaşları ve mensuplarında bir panik ve telaş ortamı oluşturmuştur. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacaktır. Aziz milletimiz artık provokasyonlara gelmeyecek, barıştan, kardeşlikten ve huzurdan yana tavrını koyacaktır" dedi.

"Yüzlerindeki maskenin düşecek olmasının telaşıyla son çırpınışlarını yapan terör örgütü ve mensupları, bundan sonra arzuladıkları ortamı bu ülke sınırları içinde bulamayacaktır" diyen Kocur, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın ve askerlerimizin hayatına kasteden bu tür hain saldırı ve provokasyonlar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkenin aydınlık yarınları adına olumlu adımların atıldığı süreçte korku ve sindirmeyle kaos ortamı meydana getirerek, sorun çözeceğini zannedenler, ancak tarihten ders almayan bedbahtlardır. Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 10:58:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 11:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
amasyalı IP: 88.229.58.xxx Tarih : 9.12.2009 21:06:23

kimse puslu hava meraklısı degil can yanmış can akp uşaklıgı yapmaya gerek yok can yanmış  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE