4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Merzifon başkanı için ağlıyor

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Cenaze töreninde konuşan Devlet Bakanı Beşir Atalay, bu yaz Amasya ve Merzifon'un acılarla anıldığını söyledi. Gümüşhacıköy'den bir festivalden dönerken meydana gelen kazada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Amasya Milletvekili Akif Gülle'nin ağır yaralandığını kaydeden Atalay, "Aynı araçta bulunan Merzifon Belediye Başkanımız Hayati İncekul'u kazadan sonra ahirete uğurladık. Şimdi de İlçe Başkanımız Hamza Bey'i uğurluyoruz" dedi. Hamza Demir'in iyi ve başarılı bir insan olduğuna dikkat çeken Atalay, "İnsan ilişkilerini bilen, insana değer veren bir arkadaşımızdı. Herkes tarafından seviliyordu. İnsan hukukunu, helali-haramı bilirdi. Genç yaşta çok güzel anılarla yolcu ettik. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. 

Hamza Demir'in cenaze namazı için değişik camilerde Cuma namazını kılan cemaat beklendi. Cenaze namazını Amasya İl Müftüsü Selami Emen kıldırdı. Demir'in naşı daha sonra İlçe Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Cenaze törenine Bakan Atalay'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nihat Ergün, Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Merzifon Kaymakamı Kamil Köten, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Demir'in yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 18:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat çelik IP: 81.214.142.xxx Tarih : 20.09.2006 10:49:46
Allah Rahmet Eylesin,Geride kalan ailesine ve Biz sevenlerine Yüce Rabbim sabırlar versin. Merzifon,Amasya ve Ülkemiz için gayret sarfetmiş bir büyüğümüzdü,Yüce Rabbim makamını Cennet eylesin.