7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Merzifon'a 1 milyon TL'lik park

Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, Bağlarbaşı ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin birleştiği noktada 10 bin metrekarelik alanda çok amaçlı park yaptırdı.

Merzifon'da halkın refah seviyesini yükseltmek amacıyla yapılan çalışmalara bir yenisi ekleyen Merzifon Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy ve Bağlarbaşı Mahallelerinin birleştiği noktada 10 bin metrekarelik alanda toplam 2 ay içerisinde içinde spor alanı, fitness alanı, çocuk oyun alanı, engelli çocuklar için özel oyun alanı, 500 kişilik düğün salonu ve kafe restoran bulunan bir park inşa etti.

Parkın ismini Mehmet Akif Ersoy Parkı koyduklarını söyleyen Başkan Kadri Aydınlı, park içerisinde yapılan son çalışmaları yerinde inceledi. Park içerisindeki kafe restoranın mimarisinin Mehmet Akif Ersoy'un evinin mimarisi ile aynı olduğunu ve binanın ahşap giydirme yapılacağını söyleyen Başkan Aydınlı, "Yaklaşık 1 milyon lira civarında maliyeti olan bu park Merzifonlular için alternatif bir dinlenme mekanı olacak. 2 ay gibi kası bir zaman içerisinde tamamladık ve Merzifon Haftası içinde açılışını yapacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 21:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?