5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Merzifon'a 7 yeni araç

MERZİFON BELEDİYESİ'NE 7 YENİ ARAÇ

Merzifon Belediyesi araç filosuna 7 yeni araç kazandırıldı.

Araç filosuna 2 adet kepçe, 1 adet cenaze aracı, 2 adet çift kapılı pikap ve 2 adet binek araç kazandırarak filoyu genişletmeye devam ettiklerini belirten Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, araçların hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Yapılan çalışmaları hayata geçirmek için gerekli olan ekipman ve eleman ihtiyaçlarını yenilemeye çalışıyoruz. Aldığımız araçlar kendi bütçemizle, yani vatandaşlarımızın ödedikleri vergiler ile 405 bin lira mal edildi" dedi.

Merzifon Belediyesi'ne 2yıl içerisinde 1 milyon 952 bin 633lira bedelinde 26 araç kazandırdıklarını ve bu bedelin 825 bin lirasının Avrupa Birliği'nden hibe olduğunu vurgulayan Başkan Aydınlı, kazandırılan yeni araçlarla, tamirat ve bakım masraflarında 5'te 1 oranında tasarruf edildiğini kaydetti.

Aydınlı, "Şantiye halinde olan Merzifon'umuza yeni hizmetler yapabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önce Allah sonra hemşerilerimizin sayesinde Merzifon'umuza yeni araçlar kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Allah kazasız, belasız bu araçları kullanmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

MERZİFON BELEDİYESİ'NE 7 YENİ ARAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 17:12:01
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 17:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?