5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Merzifon'da Aydınlı yeniden aday

Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkan Aydınlı, 16 Temmuz 2006 tarihinde hayatını kaybeden Belediye Başkanı Hayati İncekul'un ardından meclis üyeleri tarafından Belediye Başkanı seçilmişti. Kadri Aydınlı, 2 yılı aşkın zamandır sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevine yeniden aday olduğunu söyledi.

Merzifon'da Belediye Başkanı  Hayati İncekul, 16 Temmuz 2006 tarihinde makam aracıyla içerisinde AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merzifon İlçe Başkanı Hamza Demir ile birlikte kaza yapmış, birlikte çalıştığı parti arkadaşı Hamza Demir ile birlikte kazada hayatını kaybetmişti.

Hayati İncekul'un hayatını kaybetmesinden sonra Merzifon Belediye Meclisi tarafından Belediye Başkanı seçilen Kadri Aydınlı, 2 yılı aşkındır sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevini devam ettirmek için AK Parti İlçe Başkanlığı'na müracaatta bulunarak basın açıklamasıyla da aday adaylığı açıkladı.

Emaneti Hayati İncekul'dan devraldığını söyleyen Başkan Kadri Aydınlı, "Ne var ki, hayat devam ediyor. Partimizin ve belediye meclisimizdeki tüm üyelerimizin oy birliği ile bu mesuliyeti ağır görev tarafıma tevdi edildi. Karınca kaderince, gücüm nispetinde siz değerli dostlarımın desteğiyle emaneti bu güne kadar getirdim. Mart 2009'da yapılacak mahalli seçimler münasebetiyle seçim takvimi gereği bu günler aday adayı olmak isteyen siyasilerin partilerine müracaat günleri. Bu münasebetle ben de başta ailem olmak üzere ilçe teşkilatım, kadın ve gençlik kolları, il başkanlığı ve elbette ki milletvekillerimiz ve özellikle milletvekilimiz Akif Gülle ile yaptığım istişareler neticesinde 28 Mart 2004'de başlayan belediyemizdeki hizmetlerin devamı için, 'durmak yok yola devam' parolasıyla aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmeye karar verdim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 09:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil ibrahim erdoğan IP: 85.110.253.xxx Tarih : 26.12.2008 11:40:41

başarılarınızın devamızı dilerim.yeni den başkan çilmenizi temenni ederim