5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Merzifon'dan yatırımcıya davet

Amasya'nın Merzifon İlçesi Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, Merzifon'un parlayan bir yıldız olduğunu belirterek, yatırımcıları yakın geleceğin en önemli sanayi merkezi olacak olan Merzifon'da yatırım yapmaya davet etti. 

Yakın bir zaman sonra askeri havaalanının sivil trafiğe açılacağını, Samsun'a 1 saat uzaklıkta olduğunu, demiryolu ile ulaşım sağlandığını ve doğu ile batıyı birbirine bağlayan karayolunun Merzifon'un tam ortasından geçtiğini ifade eden Belediye başkanı Kadri Aydın, kalkınmada öncelikli iller arasında bulunan Amasya'nın en büyük ilçesi ve sanayi merkezi olan Merzifon'a yatırım yapmak için işadamlarını davet ederek her türlü desteği verme garantisi sundu. 

Merzifon'un çok kısa bir zamanda önemli bir sanayi merkezi durumuna geleceğini açıklayan Kadri Aydınlı, "Böylesine sağlam ve önemli bir geleceği olan kentte yatırım yapmak önemli bir öncelik sağlar. Kentimize yapılacak her türlü yatırımı sonuna kadar destekleriz. 1 kişi istihdam edilse bile bizi mutlu eder. Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz, vermeye de hazırız" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 09:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?