16
Mayıs
2024
Perşembe
AMASYA

Milletvekili Erdemir'den odalara ziyaret

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, partililer ile birlikte kentte bulunan bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret etti.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ziraat Odası'nı AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız ve parti yönetimi ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Dr. Avni Erdemir, milletin geleceği için 5 yıl yerine 4 yılda bir milletin huzuruna gidilmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanının ise referandumun ardından 5 yıllık olmak üzere 2 defa seçilebileceğini, toplantı yeter sayısının ise 184 olacağı açıklayan Dr. Avni Erdemir, "Bundan sonra halkımız cumhurbaşkanlığı için kendisini en iyi temsil eden adayı seçecek. Cumhurbaşkanı geniş bir katılımla seçilecek" dedi.

Halkın seçtiği cumhurbaşkanının çok daha sağlıklı olacağına inandığını söyleyen Erdemir, "Bazıları yetki karmaşası olacağını söylüyor. Cumhurbaşkanı, 'şu yetkiler çerçevesinde halk beni seçti' diyecek ve hükümet ile kavga içerisine girmeyecek. Çünkü yetki sınırları belli. Halk bu yetkiler çerçevesinde seçti, hükümetin işine karış diye seçmedi" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 09:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?