5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Minderin efendileri Valilik'te

Amasya'nın Suluova İlçesinde 2-3 Aralık tarihlerinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası'nda rakiplerinin tamamını yenerek kupanın sahibi olan Amasya Şekersporlu güreşçiler, Vali Celaleddin Lekesiz'i ziyaret etti. 

Amasya Valisi Celaleddin Lekesiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Esenyel, Amasya Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir, pehlivanlar ve bazı daire müdürlerinin katıldığı yemekte, sporcularla bir süre sohbet etti. Vali Lekesiz, güreşçilere Amasya ve Türkiye'ye yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür etti. 

Vali Lekesiz, güreşçilere Amasya'nın tanıtım CD'si ve Amasya türkü ve şarkılarından oluşan CD armağan etti. Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir de Vali Lekesiz'e kazanılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı ve bir şilt takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 10:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selami ardahan IP: 85.101.230.xxx Tarih : 7.12.2006 12:47:19
ATA SPORUMUZ GÜREŞİN GURUR GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞATAN SPORCULARA TEŞEKKÜR ETMEK AZ OLUR ONLAR 1 TARİH YAZDILAR FUTBOLLA YATIP KALKAN BİR TOPLUM OLDUK.İŞTE EN GÜZEL CEVAP GENÇLERDEN GELDİ.ARTIK BİZE DE BAKIN DİYE FERYATLARA KULAK TIKAYANLARA EN GÜZEL CEVABI AMASYAŞEKERSPOR KÜLÜP SPORCULARI VE YÖNETİCİLERİ VERDİLER.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERKEN HAKLARINI HELAL ETSİNLER DAHA ÖNCE SİZLERE DESTEK VERMEYENLERDE ANLASINLAR ARTIK BAZI ŞEYLERİ HER ŞEY GÜZEL OLACAK