5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Minik Egehan 3 yıldır kayıp

MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP

Yaklaşık 3 yıl önce İstanbul'dan düğün için geldikleri memleketleri Amasya'nın Sarayözü köyünde kaybolan Egehan Çıplak'ın babası Serdar Çıplak, Kayseri'deki çocukların cinayetinin aydınlatılmasının kendileri için umut olduğunu söyleyerek özel ekip istedi.

Kayseri'de yaklaşık 1,5 yıl önce bayramda şeker toplarken kaybolan 3 çocuğun katledildiği cinayetin başlarında Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Ercan Taştekin'in yer aldığı 12 kişilik özel ekip tarafından aydınlatılması diğer kayıp çocuk aileleri için de umut oldu. Yaklaşık 3 yıl önce İstanbul'dan düğün için geldikleri memleketleri Amasya'nın Sarayözü köyünde kaybolan Egehan Çıplak'ın babası Serdar Çıplak yaptığı açıklamada, "Benim çocuğumun da bulunması için özel ekip oluşturulsun"

dedi.

Kayseri'de kaybolan çocuklarının cenazelerinin bulunması ve cinayetin aydınlatılmasının kendileri için umut olduğunu söyleyen baba Çıplak, "Biz de o çocukların aileleri de kadar bu trajedik duruma üzüldük. Fakat en azından olay aydınlatıldı. Fail yakalandı, çocukların cesetleri bulundu. Benim çocuğuma ise yaklaşık 3 yıldır ulaşamadık. Çocuğumun kaçırıldığına inanıyorum. Kaybolmasının ardından güvenlik güçlerinin iyi niyetle olayı araştırdıklarına inanıyorum. Ancak Kayseri'deki olayda da görüldüğü gibi

soruşturmanın daha profesyonel ekipler tarafından üstlenilmesi çözüm getiriyor. Benim çocuğumun da bulunması için özel ekip oluşturulsun" diye konuştu.

MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP
MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP
MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP
MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP
MİNİK EGEHAN 3 YILDIR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2011 Cuma 12:43:00
Güncelleme :4 Nisan 2011 Pazartesi 18:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ocak IP: 88.230.251.xxx Tarih : 5.04.2011 09:24:08

devlet yeterki çaba göstersin egehanıda bulur inşallah sağ bulur ama bu işleri yapan hayvanda değil bunlara devlet öyle bir ceza versinki nasıl biz haberlerde bazen ABD ülkesinde verilen cezaları haberlerde seyrediyoruz böyle ceza olurmu diyoruz bunları acı çeken o mağdurların ortasına bırakacan