7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Minik Egehan 470 gündür kayıp

Ailesiyle birlikte İstanbul'dan geldiği Amasya'da akrabalarının düğününde sokakta oynarken kaybolan 3 yaşındaki Egehan Çıplak'tan 470 gündür haber alınamıyor.

5 yaşındaki ağabeyi Emirhan, annesi Şükran (28) ve babası Serdal Çıplak (33) ile birlikte İstanbul'dan Amasya'nın Sarayözü köyünde bulunan bir akrabalarının düğününe misafir olarak gelen 3 yaşındaki Egehan Çıplak, köylerine geldiklerinin ikinci gününde 18 Haziran 2008 tarihinde anne ve babası düğünde olduğu esnada evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu.

Yapılan tüm aramalara rağmen küçük Egehan'ın izine rastlanılamazken, İstanbul'a yeniden dönerek 'bir gün haber gelecek' ümidiyle beklemeye devam eden baba Serdal Çıplak, "Bu zamana kadar bir gelişme olmadı. Son zamanlarda çocukların kaçırılması ve kaybolması olayları gündemde. Bu çocuklarının hepsinin bulunacağı ümidini taşıyorum. Benim çocuğumun da yaşadığına ümidim var. Bir gün mutlaka ortaya çıkacak" dedi.

Son zamanlarda ülke genelinde sıkça rastlanan çocuk kaçırma ve kaybolma olaylarının yaşandığına dikkat çeken Serdal Çıplak, "Genel olarak baktığımızda son zamanlarda toplumda bir bozulma söz konusu. Biz bilinçli bir toplum değiliz, devletinde tabii ki eksiği var. Allah bu acıyı çeken ailelere sabır versin" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 16:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?