5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Ödül avcısı belediye

Amasya Belediyesi, 2007 yılı içerisinde çeşitli yayın organları, dernek, kurum ve vakıflar tarafından verilen 5 büyük ödül ile gündeme taşındı.

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan'a, 2007 yılı içerisinde kente yaptığı hizmetleri karşılığında 5 ödül verildi. Verilen ödüllerde Amasya'nın kültür ve turizmine yaptığı hizmetler ön plana çıkarken, 2007 yılının ilk ödülü merkezi İzmir'de bulunan ‘Şehir ve Başkan Dergisi’ tarafından 'Tarihi eserleri koruma ve yaşatma' dalında Karadeniz Bölgesi'nde 'Yılın İl Belediye Başkanı' seçildi ve Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen bir törende ödülü verildi.

Türkçe tabela uygulaması konusunda Belediye Meclisi'nin aldığı karardan dolayı Türk Dil Kurumu Başkanlığı tarafından Belediye Başkanı İsmet Özarslan'a 'onur ödülü' verildi. Yine Şehir Başkan Dergisi'nin geleneksel olarak yaptığı Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanları değerlendirmesinde Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan 'Yılın İl Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Merkezi İstanbul'da bulunan Amasya Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Tanıtma Vakfı tarafından eğitim ve kültür dalında yapılan bir dizi faaliyetlerden dolayı 'Altın Elma Ödülü' verildi. Merkezi Ankara'da bulunan ve kısa adı TAÇED olan Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Merkezi'nin geleneksel olarak düzenledikleri ödüllendirmede Belediye Başkanı İsmet Özarslan kültür ve turizme verilen önem, otopark sorununa kalıcı çözüm ve alt yapı çalışmalarındaki başarılardan dolayı 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Menç, Amasya Belediyesi'nin 2008 yılında da yaptığı hizmetlerden ötürü çok sayıda ödül alacağını belirterek, hizmetleri ödül almak maksadıyla değil, Amasyalıların huzurlu bir yaşam sürmeleri amacıyla yaptıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 13:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?