5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Öğrencilere çeyrek altın

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, İstiklal Marşı Okuma Yarışması'na katılan 22 öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirdi. 

Amasya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nın Tamamını Ezbere Ve Güzel Okuma Yarışması'na katılan 22 öğrenciye verdiği ödül sözünü yerine getiren Belediye Başkanı İsmet Özarslan, öğrencilere çeyrek altın hediye etti. 

Geçen hafta yapılan yarışmada sadece dereceye giren öğrencilere ödül verilmiş, yarışmaya katılan öğrencilere hediye verilmemişti. Yarışma sonrasında yaptığı konuşmada diğer öğrencileri de İstiklal Marşı'nı güzel okudukları için ödüllendirme sözü veren Başkan Özarslan, yarışmaya katılan 22 öğrencinin tamamını makamında kabul ederek onları İstiklal Marşı'na verdikleri önemden ötürü tebrik edip hediyelerini verdi. Türk milleti için İstiklal Marşı'nın çok büyük önemi olduğunu vurgulayan Özarslan, "Bu çocuklar büyük milletimiz için çok değerli olan İstiklal Marşı'nın tamamını yürekten okuyarak bizleri duygulandırdılar, hepsini tebrik ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 18:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?