4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Öğretmenler yemekte buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, düzenlenen bir yemekte öğretmenlerle biraraya geldi.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen yemeğe Başkan İsmet Özarslan, Milli Eğitim Müdürü Muharrem Aykan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar. Amasya Belediyesi’nin Milli Eğitim’e ve öğretmenlere gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Muharrem Aykan, "Belediyenin yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor" dedi.

Siyasete girmeden önce Milli Eğitim camiasında olan ve yıllar önce İngilizce öğretmenliği yapan Belediye Başkanı İsmet Özarslan, eşinin de kendisi gibi İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olduğunu ifade etti. Özarslan, "Milli Eğitim’in eğitim konularında yetişemediği yerlerde belediye olarak arkalarındayız. Her gün eğitim için, öğrenciler için, öğretmenler için ne yapabiliriz diye düşünüyorum. Eğitimin neferleri için ne yapmak gerekiyorsa belediye olarak yapmaya hazırız" diye konuştu.

Başkan Özarslan, Milli Eğitim Müdürü’ne, Amasya tamimi ve Atatürk kabartmasının bulunduğu bir tablo hediye ederken, öğretmenlere de üzerinde Atatürk resmi olan birer duvar saati hediye etti.

amasya
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 10:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?