15
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Öğretmenlere uyarı

Amasya Milli Eğitim Müdürü Dr. Avni Erdemir, "Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilimiz genelindeki 281 okul ve kurumda 443 yönetici, 3 bin 277 öğretmen, 768 hizmetli, memur ve teknik personelle 63 bin 225 öğrencimizi geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz" dedi. 

Yaptığı açıklamada çocukların geleceğinin Türkiye'nin geleceği olduğuna inandıklarını, gayelerinin öğrencileri çağın her türlü bilgisiyle donatmak ve onların geleceğiyle birlikte ülkenin geleceğini de aydınlık yarınlara taşımak olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Avni Erdemir, okul yöneticilerine seslenerek, sorumluluklarının büyük olduğunu hatırlattı. Yönetici ya da öğretmenin yapacağı bir ihmal ve ilgisizliğin kötü ve büyük sonuçlar doğuracağını söyleyen Avni Erdemir,

"Eğitim yöneticiliği, onurlu olduğu kadar sorumluluğu da büyük olan bir görevdir. Zira bir tek yavrumuzu dahi kaybetme lüksümüz yoktur ve onlar bizlere emanettir. Sistemin işleyişinden ve başarının yakalanmasında birinci derecede bizler sorumluyuz. Bu sebeple tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımın, kısacası hepimizin büyük sorumlulukları vardır. Makamımıza, mesleğimize, Amasya'mıza, velilerimize ve en önemlisi de biricik yavrularımıza karşı sorumluluklarımız var. Bulunduğumuz her makam ve mevki, yükümüzü ağırlaştırmaktadır. Bir öğrencimiz, bizim ihmalimiz ve ilgisizliğimiz sebebiyle başarısız olur ve sokağa itilirse, bu ülkenin sosyal ve ekonomik refahından gereken payı alamazsa, unutmayalım ki sorumluluk bize aittir" diye onuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 12:57:47
Güncelleme :14 Şubat 2007 Çarşamba 10:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ad IP: 88.232.205.xxx Tarih : 16.02.2007 14:56:09
sayın müdüre biğr sorum olacak. geçtiğimiz hafta içerisinde bahçeleriçi ilköğretim okulunda neyin açılışını yaptınız?o kadar öğrenciyi soğuk havada tam 2 saat dışarda bekleyip belediye başkanına şakşakçılık yaptınız. belediye başkanı okula bilgisayar salonu mu yaptırdı? olmayan bi bina yada kütüphane mi açtı? hayır..öğretmenler odasına vatandaştan aldıkları su parasıyla iki kanepe aldı diye koskoca protokul kuruldu. öğrenciler sınıfta eğitim görecekleri yere soğukta sizi ve belediye başkanını ayakta soğukta saçmalamalarınızı dinledi. siz önce kendiniz örnek olun sonra öğretmenleri uyarın. bu kadar gülünç bi açılış töreni olamaz!