5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Öksüz'den ilginç açıklamalar!

Amasya’ya gelen Ulaştırma eski Bakanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Danışmanı Prof. Dr. Enis Öksüz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Partililer ile yapacağı toplantı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan BBP Danışmanı Enis Öksüz, "Üzülerek söylüyorum ki, sayın başbakan bile Türk milletinin adını söylemekten çekiniyor. ’Siz Türk’üm derseniz başkası da başka şeyler söyler’ diyebilecek kadar bu konudaki cehaletini dünyanın hiçbir başbakanı göstermemiştir. Türk adı türemekten, çoğalmaktan, güçten, aynı zamanda güvenilirliği tescil edilmiş bir anlam taşır ki, bir ırk değil bir kültürel teşekkülün adıdır. Baş bozulursa, baş hata yaparsa, o vücut çalışmaz. O yüzden başbakan dahil hükümet üyelerini daha sorumlu olmaya, büyükannemizin koyduğu isimler ile oynamamaya davet ediyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki konuşmalarını sürdüren Öksüz, "Başörtüsü diyor gündemimizde yok oluyor, imam hatip diyor şimdi zamanı değil oluyor, zina meselesi diyor vazgeçtik biz ondan diyor. Sevgili Başbakan, daha başka nelerden vazgeçeceksen listesini ver de biz de vazgeçemeyeceklerimiz haline getirelim ve milletimize doğru fikirlerin yerleşmesini sağlayalım. Sürekli bozacaksan senin de yuvanı bozarlar bir gün. Bu konuda başbakan ile anlaşmazlığımız var. Sürekli gürlüyor ama yağmıyor, heyecanlanıyor, bağırıyor, sonu gelmiyor. Nefesi tükenen bir hale gidiyor ki, bugün erken seçim lafı da çıkmıştır. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol, hiç olmazsa bir Mevlana sözüne bizi hasret bırakma" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 23:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?