5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

'Özgür adımlar'a tam destek

Yeşilay Amasya Şubesi üyelerini makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Yeşilay'ın 2009'da hayata geçireceği 'Yarına Özgür Adımlar' isimli projesine destek vereceklerini söyledi.

Amasya Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Yeşilay Amasya Şubesi'nin 2009 yılında hayata geçirmeyi planladığı 'Yarına Özgür Adımlar' isimli projeye tam destek vereceğini açıklayarak, kendisini ziyarete gelen Yeşilay Amasya Şube Başkanı Halis Büyükbayraktar ve Yeşilay üyelerine Amasya'da yaptıkları başarılı faaliyetlerden ötürü teşekkür etti.

Yeşilay'ın 6 yıldır Amasya'da aktif faaliyet gösterdiğini ve etkili projelere imza attığını belirten Şube Başkanı Halis Büyükbayraktar, "Sigara, alkol ve uyuşturucu gibi zararlılar toplumumuzu giderek çökertiyor. Biz ise Yeşilay gönüllüleri olarak zararlı alışkanlıklara karşı milli mücadele başlatılması bilinciyle hareket ediyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz" dedi.

2009'da hayata geçecek olan 'Yarına Özgür Adımlar' isimli projenin temel hedefinin gençlik olduğunu belirten Büyükbayraktar, tiyatro, konferans gibi etkinliklere özel önem vereceklerini dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Akkurt da Yeşilay Yeşilsahne Tiyatro Grubu'nun okullarda gösteriler yapması için gereken desteği vereceklerini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 19:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
önemli değil IP: 85.110.185.xxx Tarih : 26.12.2008 11:15:12

GERCEK TEN COK GÜZEL BİR PORAJE BENDE VARIM BU PROJENİN İCİNDE AMASYA HALKINA VE TÜM TÜRKİYEYE YAPACAGIMIZ DESTEK OLACAKTIR SAYIN HALİS HOCAMIZI HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM SAYGILARIMLA EKİBİMİZE