6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Pazarlama elemanı yetiştirdiler

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) Amasya Üniversitesi ile birlikte düzenlediği Pazarlama Elemanı Yetiştirme Kursu'nda eğim gören 68 kursiyer sertifikalarını aldı.
Amasya TSO'nun üyelerinin ihtiyacına yönelik 2006 yılından bu yana düzenlediği meslek edindirme kursları kapsamında 2009 yılı ocak ve şubat ayları içerisinde açılan 60 saatlik kursa katılan 68 kursiyere, TSO'da düzenlenen programda sertifikaları verildi. Amasya Üniversitesi işbirliğinde ihtiyaca yönelik kurslar düzenlediklerini, 2006 yılından bu zamana kadar bilgisayar ve muhasebe kursları açtıklarını belirten TSO Başkan Yardımcısı Kenan Güripek, "Amasya'ya üniversite kurulmasından sonra ilimizin ara ve nitelikli eleman ihtiyacı karşılanmaya başladı" dedi.
Amasya Üniversitesi'nin her konuda bulunduğu kentin ihtiyacını karşılamak için gerekeni yaptığını ve bundan sonrada yapacağını açıklayan Rektör Prof. Dr. Zafer Eren, ara eleman ihtiyacı konusunda da sanayi sektörüne eleman yetiştirmeye, TSO ile işbirliği yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 10:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?