7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Polise araç takviyesi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Amasya Emniyet Müdürlüğü emrine trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet otomobil tahsis edildi.


Yeni araç takviyesi ile araç sayısını 140 çıkartan Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde yeni gelen araçlar düzenlenen bir tören ile görev yerlerine gönderildi. Vali Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç, Jandarma Komutanı Yarbay Erhan Nazlı ve Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli rütbeli personelin katıldığı törende yeni gelen araçların trafik hizmetlerinde kullanılacağını belirten Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç, "Amasya Emniyet Müdürlüğü hizmetinde bulunan 130 araçtan 35'i trafik hizmetlerinde kullanılırken, yeni tahsis edilen 10 araç ile araç sayımız 140'a, trafik hizmetlerinde kullanılan anaç sayısı ise 45'e yükseldi. Toplam araç sayımızın yüzde 34'ü trafik hizmetlerinde kullanılmakta. Trafik hizmetlerinde kullanılan araçlardan 34 tanesi 5 yaş altında, 4 tanesi 10 yaş altında ve 7 tanesi de 10 yaş üzerinde" dedi.
Trafik hizmetlerinde kullanılan araçların yeni olmasının önemli olduğunu söyleyen Vali Halil İbrahim Daşöz, araçları kullanacak personele anahtarları teslim etti. Yeni araçlar şehir turu attıktan sonra görev yerlerine dağıldılar

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 17:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?