5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Polislerle dost oldular

Amasya'da yaşları küçük olmasına rağmen birçok olaya karışan iki genç, verdikleri nasihatlerle uslanmalarında etkili olan polislerle dost oldu.

Yaşları 17 olan ve bu zamana kadar birçok olayda isimleri geçen D.Y. ve M.T. isimli iki arkadaş, daha önce suçlu olarak geldikleri emniyete şimdi misafir olarak geliyor.

Yaşanan bir olay sonrasında polis tarafından yakalanan ve nasihat edilen iki arkadaş, kötü sandıkları polislerin insan canlısı olduğunu ve kendilerinin iyiliği için uğraştıklarını anlayınca uslanarak, 'bir daha kavgaya karışmayacakları' sözünü verdi.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Emniyet Amiri Ahmet Özkara, D.Y. ve M.T.'nin daha önceden birçok olaya karıştıklarını, kendilerine nasihat ettiklerini, iki arkadaşın artık suç işlemek yerine polislerle dost olduklarını, sürekli kendilerini ziyarete geldiklerini belirtti.

Daha önceden polisi sevmediklerini ifade eden gençler ise, "Artık kötü olaylara karışmak istemiyoruz. Bundan sonra polislerle arkadaş olduk. Buraya ziyarete geliyoruz. Polisler bize ikramlarda bulunuyorlar, birlikte yemek yiyoruz. Bizim gibi olan arkadaşlarımıza da tavsiyelerde bulunuyoruz" dediler

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 18:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?