7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Polisten mektup var

Amasya Emniyet Müdürlüğü, anne ve babalarına verilmek üzere 17 bin öğrenciye mektup dağıtmaya başladı.


Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından yürütülen Yeni Umutlar Projesi kapsamında yapılan çalışmaları anlatan Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç, ilk etapta il merkezinde bulunan tüm ilk ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 bin öğrenciye anne babalarına ulaştırılmak üzere mektup dağıtmaya başladıklarını belirtti.

Yeni Umutlar Projesi hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç, "Mektuplarla anne babalara ve çocuklara ulaşarak polis ve halk arasında ilişkiyi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu vesile ile toplumda ortaya çıkan problemlerin altında yatan nedenleri bulup, suçla etkin mücadele eden ve bütün bunların neticesinde sosyal alandaki yaşam kalitesini arttıran polislik anlayışını oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu nedenle öğrenci ve velilerine mektupla ulaşarak bu çalışmalarımız için destek istiyoruz" dedi.
Anne ve babalara seslenen Mustafa Doğan Kılınç, "Bizler üniformalı vatandaşız, sizler üniformasız polissiniz. Hedefimiz çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?