5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Polisten sendikacılara yemek

POLİSTEN SENDİKACILARA DOSTLUK YEMEĞİ

Amasya Emniyet Müdürlüğü kentteki işçi ve memur sendikaları temsilcilerini düzenlenen yemekte ağırladı.

Polisevinde düzenlenen yemeğe Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, Emniyet Müdür Yardımcıları Süleymen Gül, Mustafa Kavruk, Nihat Dağdelen ve birim müdürleri ile Memur-Sen İl Başkanı Fatih Kocur, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil Terzi ve Şeker-İş Sendikası Temsilcisi Hikmet Soyluer'in yanı sıra 30'a yakın sendika temsilcisi katıldı.

Programı sendika başkanlarımızla tanışmak, fikirlerini almak ve polisten isteklerini öğrenmek amacıyla düzenlediklerini belirten Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, "Sendikalar demokratik hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Hak ve özgürlüklerin kullanılmasında etkin kuruluşlarımızdır. Polisimiz de genelde hak ve özgürlüklerin karşısında gibi gözükse de, biz kendimizi öyle sanmıyor, hak ve özgürlüklerin kullanılmasının teminatı olarak görüyoruz" dedi.

Sendika yöneticileriyle uzun süre sohbet eden Emniyet Müdürü Acet, konuklarını çıkışta kendisi uğurladı.

Türkiye Kamu-Sen Amasya Temsilcisi Kamil Terzi, düzenledikleri etkinliklerde polisin kendilerine gösterdiği iyi niyetten dolayı Emniyet Müdürü Acet'in nezdinde tüm polis teşkilatı görevlilerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Sendika yöneticileri, Amasya'da polisin sendikalara ilk defa bir yemek daveti verdiğini, kendilerinin de ilerleyen günlerde polisleri bir yemekte ağırlayacaklarını söylediler.

POLİSTEN SENDİKACILARA DOSTLUK YEMEĞİ
POLİSTEN SENDİKACILARA DOSTLUK YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2011 Cumartesi 09:51:05
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 00:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?