16
Mayıs
2024
Perşembe
AMASYA

Prof. Dr. Kural'ın migreni tutunca...

Yeşilay Amasya Şubesi'nin düzenlediği bir konferansa katılmak üzere Amasya'ya gelen Prof. Dr. Orhan Kural, kendisine ait fotoğrafların sergilendiği sergilinin açılışından önce fenalık geçirdi. 

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural, Yeşilay Amasya Şubesi tarafından düzenlenen konferansta konuşmasını yaptıktan sonra Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan 37. kişisel resim sergisi öncesinde rahatsızlandı. Vali Celaleddin Lekesiz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Esenyel ve Belediye Başkanı İsmet Özarslan başta olmak üzere sergiye katılan davetlilerin bir müddet beklemesinden sonra serginin açılacağı salona gelen Prof. Dr. Orhan Kural, açılış esnasında güçlükle ayakta dururken, davetliler sergiyi gezerken kendisine verilen sandalyede oturarak dinlendi. 

Migren rahatsızlığı olduğu için böyle bir sıkıntı yaşadığını söyleyen Prof. Dr. Orhan Kural, bir süre Vali Celaleddin Lekesiz ile sohbet ettikten sonra tekrar sandalyeye oturarak dinlendi ve ardından Yeşilay görevlileri tarafından dinlenmek üzere kaldığı otele götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 09:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?