6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Pumse Şampiyonası'nda dereceler

Amasya'da yapılan Türkiye Tekvando Pumse Şampiyonası'nda erkek ve bayanlarda minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde dereceye girenler belirlendi.


Hamit Kaplan Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve 32 ilden 325 sporcunun katıldığı Tekvando Pumse Şampiyonası'nda minik bayanlarda Ankara'dan Büşra Deniz Yılmaz birinci, Malatya'dan Şeyda Ezen ikinci, Amasya'dan Sare Kurt ve Adana'dan Emine Akış üçüncü oldu. Yıldız bayanlarda Ankara'dan Elif Sıla Yılmaz birinci, Amasya'dan Tuğba Haklı ikinci, İzmir'den Zerrin Aydoğar ve Muğla'dan Sinem Bayar üçüncü olurken, genç bayanlarda Ankara'dan Elif Aybüke Yılmaz birinciliği, İsmir'den Nurcan Mazılı ikinciliği, Amasya'dan Tuğçe Bölükbaşı ve Muğla'dan Kübra Arslan üçüncülüğü elde etti.


Minik erkeklerde Ankara'dan Atakan Sarıten birinci, Sinop'tan Tamer Enes Demirci ikinci, Ankara'dan Efdal Mert Duman ve Amasya'dan Hakan Karaböcek üçüncü oldular. Yıldız erkeklerde Adana'dan Kürşad Oğuzhan Avcı birinci, Adana'dan Aytekin Kocakaya ikinci, İstanbul'dan Cem Uçak ve Ankara'dan Can Topçu üçüncü olurken, genç erkeklerde Sinop'tan Ali Kemal Ustabaş birinci, Ankara'dan Habib Okçu ikinci, İstanbul'dan Osman Şenel ve Sinop'tan Rasim Özalp üçüncü oldular. Müsabakalar devam ediyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 17:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuray SARI IP: 85.110.190.xxx Tarih : 25.04.2009 21:41:25

Başta  sevgili yeğenim Tuba Haklı olmak üzere  küçük kardeşlerimi kutluyor  başarılarının devamını diliyorum  gurumuzsunuz   sonsuz teşekkürler