5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Randevusuz hastaya bakılmayacak

Amasya'da 7 ay önce faaliyete başlayan Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi, telefon, internet ve SMS yolu ile randevu sistemine geçti.

Amasya'da 22 Ekim 2007 tarihinde faaliyete başlayan ve 11 diş hekimi ile günlük yaklaşık olarak 250 hastaya hizmet veren Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi, kuruluşundan bu yana kısa bir zaman geçmesine rağmen randevulu sisteme geçiş yaptı.

Eski Ruhi Tingiz Devlet Hastanesi'nin alt kısmında bulunan eski Kanser Araştırma Merkezi'nin bulunduğu yerde geçici olarak faaliyet gösteren Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi'nden sabit telefon, SMS ve internet yoluşla randevu alınabileceğini belirten Başhekim Dr. Fatih Çekin, "Ağız ve Diş Sağılığı Merkezi'nde muayene veya tedavi olmak isteyenler, saat 16.00'dan başlayıp sabah saat 07.00'ye kadar TC kimlik numaraları ile başvurarak randevu alabilirler" dedi.

1 Eylül tarihine kadar randevulu sistem ile eski sistemin birlikte yürütüleceğini ifade eden Dr. Fatih Çekin, "1 Eylül'e kadar randevusuz gelen hastaları da muayene yada tedavi edeceğiz. 1 Eylül'den sonra randevusuz hastalar muayene edilmeyecek. Bu sistemle hem hastalar vakit kazanmış olacaklar hem de hekimlerimiz sistemli çalışmış olacaklar" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 17:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?