5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Rektör Eren, umutlu konuştu

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Eren, Amasya Üniversitesi'nin diğer üniversiteler arasından sıyrılarak aranan bir üniversite olacağını belirtti.

Kurban Bayramı tatilinden sonra Amasya Üniversitesi akademik kadrosuyla bir araya gelerek bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Zafer Eren, mesai arkadaşlarıyla tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Amasya Üniversitesi'nin her geçen gün daha da ileriye gittiğini, Amasya'nın aranan kent, üniversitenin de aranan üniversite olması için önünde hiçbir engel bulunmadığını söyleyen Prof. Dr. Zafer Eren, kısa zaman sonra mevcut fakülte ve yüksekokulların yanı sıra, açılacak olan yüksekokul ve fakültelerde yapılacak bilimsel, sosyal ve sportif faaliyetlerde elde edilecek başarılarla Amasya Üniversitesi'nin farkını ortaya koyacağını belirtti.

Rektör Eren, Amasya Üniversitesi'nin henüz 2 yıllık bir üniversite olmasına rağmen Yunanistan'da yapılan Üniversitelerarası Güreş Müsabakaları'nda dünya şampiyonu olan Erkan Ünver'in Amasya Üniversitesi öğrencisi olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 20:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?