7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Şampiyon güreşçilerden ziyaret

Türkiye Birinci Serbest Güreş Ligi'nde 4. defa şampiyon olarak yeni bir rekora imza atan Amasya Şekersporlu güreşçiler, Vali Celalettin Lekesiz ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i ziyaret etti.


Amasya Şekerspor Kulübü güreşçileri Kaymakam Osman Aslan Canbaba, Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir, Şekerspor Kulüp Başkanı Selehattin Akbel, Şekerspor Teknik Direktörü Cahit Ahıskalıoğlu ile birlikte Vali Celalettin Lekesiz'i ziyaret ettiler. Güreşçilerle birlikte sohbet eden Vali Lekesiz, "Bu kulübün başarıya kilitlendiğini görüyorum. Amasya olarak sizlerle gurur duyuyoruz, ilimizin ve ülkemizin iftiharısınız. Gelecekte Avrupa ve dünya şampiyonluklarıyla da başarınızı taçlandıracağına inanıyorum" dedi.


Şekerspor Onursal Başkanı Mahmut Demir, Vali Celalettin Lekesiz, Kaymakam Osman Aslan Canbaba, Gençlik ve Sor Müdürü Celalettin Kapçak'a güreş sporuna verdikleri destekten ötürü plaket takdim etti. Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i de ziyaret eden Şekersporlu güreşçileri tanıtan Mahmut Demir, "2003 yılında kurduğumuz kulübümüz kısa zamanda büyük başarılara imza attı.

2005 yılında çıktığımız Türkiye Serbest Güreş Birinci Ligi'nde 2006-2007-2008 ve 2009 yıllarında üst üste Türkiye şampiyonu olduk ve bir rekora imza attık. Ayrıca 2006 yılında yapılan Şampiyon Kulüpler Kupası'nı da kazandık. Amasya Şekerspor olarak Türk güreşinin lokomotifi olduğumuzu kanıtladık. Ankara Atatürk Spor Salonu'nda 23-25 Nisan tarihlerinde yapılan müsabakalarda finalde Askispor'u 4-3 yenerek yeniden şampiyon olduk" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 17:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?