15
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Şampiyonlardan Aydınlı'ya ziyaret

Amasya'da ilköğretim okulları arasında yapılan futbol müsabakalarında il birincisi olan Merzifon Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Kadri Aydınlı'yı ziyaret etti. 

Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli ile birlikte kendisini ziyarete gelen Mehmetçik İlköğretim Okulu Futbol Takımı sporcularını tek tek tebrik ederek başarılarını kutlayan Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, "Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızla bizleri çok sevindirdiniz. Belediye olarak bütün imkanlarımızla sporu, sporcuları destekliyoruz, çocuklarımızın başarısında emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve sporcularımızı bütün kalbimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli, Belediye Başkanı Kadri Aydınlı'ya gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, Mehmetçik İlköğretim Okulu Küçükler Futbol Takımı'nın önce Merzifon Namık Kemal, Mehmet Çelebi, Fatih İlköğretim Okulu Futbol Takımları'nı yenerek gurup birincisi olduğunu, daha sonra Amasya'da yapılan maçlarda Gümüşhacıköy Işık, Amasya Zübeyde Hanım, Suluova Zübeyde Hanım İlköğretim Okulları'nı yenerek final gurubuna yükseldiğini, finalde ise Amasya Akşemsettin, Amasya Borsa İlköğretim Okulu takımlarını yenerek il birincisi olduğunu, 8-9 Mayıs tarihlerinde Trabzon'da yapılacak bölge birinciliğinde Amasya'yı temsil etme hakkı kazandıklarını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2007 Çarşamba 12:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?