5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Şehit ailelerine paşa şefkati

Amasya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Esenyel, eşi Semra Esenyel ile birlikte köylerde bulunan şehit ailelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve ihtiyaçlarını karşıladı. 

Eşi Semra Esenyel ile birlikte Avşar ve Sarımeşe Köyleri'nde bulunan şehit ailelerine ziyarette bulunan Tuğgeneral Ömer Esenyel, uzun süre sohbet ettiği şehit ailelerinin sorunlarını dinledi ve onlara şefkat gösterdi. 1996 yılında Elazığ'da, PKK terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit olan jandarma er Şaban Gökçe'nin anne-babası Ali ve Fatma Gökçe ile Tunceli'de 1994 yılında terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan jandarma eri Seyfi Karaca'nın anne-babası Yusuf ve Zeynep Karaca'nın evlerine konuk olan Tuğgeneral Ömer Esenyel ve eşi Semra Esenyel, şehit ailelerini unutmadıklarını gösterdi. 

Şehit aileleriyle uzun süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Ömer Esenyel, sağlık problemi olan bazı şehit yakınlarının tedavilerinin yapılması konusunda talimat verdi. Esenyel, vatanları için canlarını feda eden şehitlerin ailelerinin kendileri için çok değerli olduklarını vurguladı.
iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2006 Perşembe 12:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir altınok IP: 85.98.16.xxx Tarih : 1.01.2007 14:15:39
ben şuanda amasyada askerim vekomutanımız tuğgeneral ömer esenyelin çok iyibirinsan ve çok iyibir komutan olduğuna inanıyorum bizi kendi çocuklarıymışız gbiseviyor vebize çok değer veriyor allah allah onu başımızdan eksik etmesin buyaptığı faaliyetlede sadece bizi değilk tüm amasya halkını çok sevdiğini öğrenmiş opldum veçok mutlu ve gururluyum her türk insanı böyle olması gerekiyor teşekkürler