5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Şehit ailesine destek

Amasya Bahçeleriçi İlköğretim Okulu Aile Okul Birliği üyelerinin düzenlediği kermesten elde edilen gelirin bir kısmı şehit er Mustafa Tuluk'un ailesine teslim edildi.


30 Nisan 4 Mayıs tarihleri arasında Bahçeleriçi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ile velilerin işbirliği içerisinde düzenlenen kermeste elde edilen gelirin bir kısmı 27 Nisan tarihinde Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Er Mustafa Tuluk'un ailesine verildi.

Gelirin bir kısmını şehit er Mustafa Tuluk'un annesi Nazife Tuluk'a teslim eden Bahçeleriçi İlköğretim Oumu Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Kazek, "Okul aile birliği üyeleri ve velilerimizin işbirliği içerisinde yapılan kermesten elde ettiğimiz gelirin bir kısmını şehit ailemizin yaralarını sarmada kullanmaları için ayırdık. Geleneksel olarak yapacağımız kermesimizden bundan sonra elde ettiğimiz gelirimizin bir kısmını şehit ailelerine, kimsesiz çocuklara ve imkanı olmayan ailelere vermeyi düşünüyoruz" dedi.


Öğrenci velilerinin yaptığı ziyaretten duygulanan şehit annesi Nazife Tuluk, gözyaşlarını tutamayarak ağlarken, "Vatan sağ olsun, Allah bir daha göstermesin. İnşallah teröristler de bu acıyı yaşar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 15:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 78.175.219.xxx Tarih : 8.05.2008 20:48:30

Tebrik Ederim Hocam Şehitlerimize Ailelerine ve gazilerimize her zaman sahip cıkmalıyız