5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Şekersporlu 11 güreşçi Milli Takım'da

Türkiye 1. Serbest Güreş Ligi Şampiyonu Amasya Şekerspor'un güreşçilerinden 11'i, Güreş Milli Takım kampına davet edildi. 

Yaklaşık 2 yıl önce kurulan ve Türkiye 1. Serbest Güreş Ligi Şampiyonluğu dahil birçok başarıya imza atan Amasya Şekerspor'un güreşçileri, gösterdikleri başarıdan dolayı Güreş Milli Takımı kampına davet edildiler. Mlli Takım kampına çağrılan Şekersporlu güreşçilerden 3 tanesi, 25-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'na, 4 tanesi 4-9 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'na, 4'ü de 26 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında Çin'de yapılacak olan Büyükler Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'na katılacaklar. 

Hazırlıklarını tamamlayarak Milli Takım kampına hareket eden Şekersporlu güreşçiler, kendilerine inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceklerini belirterek, Türkiye'ye altın madalyalar ile döneceklerini belirttiler. 

Gökhan Yavaşer, Hakan Koç, Salih Erinç ve Ahmet Gülhan A Milli Takım'a, Rıza Yıldırım, İsmail Bulut, Mehmet Yeşil ve Ömer Faruk Kalender Genç Milli Takım'a, Ahmet Peker, Samet Yılmaz ve Mahmut Karakaş ise Yıldız Milli Takım'a davet edildi.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 17:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih erinç IP: 81.215.7.xxx Tarih : 26.07.2006 22:31:03
amasya halkına ve yöneticisine herşeyin eniyisine layık olduğunu düşünüyorum