5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Şekerspor'un maçları ilçelerde

Amasya'nın Merzifon İlçe Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir'i ziyaret etti. 

Demir'i makamında ziyaret eden Başkan Aydınlı, kooperatif ve fabrika çalışmaları hakkında Mahmut Demir'den bilgi aldı. Merzifon Belediyesi ile vatandaşların faydasına olan her türlü projeye dahil olabileceklerini belirten Demir, Kadri Aydınlı'nın başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekti. 

Amasya Şekerspor'un maçlarının ilçelerde yapılması konusunda girişimlerinin olduğunu ifade eden Demir, "Önümüzdeki sene Güreş Federasyonu'na bir sakıncası olmazsa Amasya Şekerspor Güreş Takımı'nın maçlarını ilçelerde yapmak istiyoruz. Bir hafta Amasya'da yapıyorsak, bir hafta Merzifon'da yapalım. Amasya Şekerspor Kulübü sadece Suluova ve Amasya'nın bir takımı değil, Amasya'nın tamamının takımı. Merzifon'daki sporseverleri buraya getirmektense sporu sporseverlerin ayağına götürmeyi hedefliyoruz. Merzifon Belediye Başkanımız da her türlü desteği vereceğini söyledi. Bir arada olmamamız ve proje üretmememiz için hiçbir sebep yok. Özellikle Merzifon'u daha çok önemsiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 16:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?