16
Mayıs
2024
Perşembe
AMASYA

Soğan kamyonunda ölüme yolculuk

Amasya'da soğan yüklü kamyonların üzerinde seyahat eden tarım işçileri, karşı karşıya bulundukları tehlikenin farkında bile değil.

Amasya'da tarım alanların çok bulunduğu Suluova'da soğan sezon ile birlikte tarlalarda çalışmaya başlayan köylüler ve işçiler, zaman zaman tehlikeli yolculuklar yaparak kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Tarladan toplanan soğanların çuvallara konulmasından sonra hale götürülmesi esnasında kamyon kasalarının üzerinde bulunan soğanların üzerine çıkarak uluslararası karayolunda tehlikeli bir yolculuğa çıkan işçiler, karşı karşı kaldıkları tehlikenin farkında olmadan kilometrelerce yol gidiyor.

Soğan yüklü kamyonların üzerinde yolculuk yapan çiftçiler, hem kendi hayatlarını tehlikeye atıyorlar, hem de aynı yolda seyahat eden diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak onların hayatlarını tehlikeye atıyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 18:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus türk IP: 88.224.135.xxx Tarih : 9.10.2007 11:29:56

merhaba ben amasyalı yunus türk bende bu kamyonun üzerindeki arkadaşlar gibi çok seyahat ettim ama sizin de dediginiz gibi çok tehlikeli ama mecburen binmek zorunda kalıyosun ama hiçbirsey senin canından önemli deyil bende burdan tüm tarım işçilerine sesleniyorum birbirinizi uyarın çünkü sonu hiç iyi olmaz saygılar