22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Suluova'da asfalt çalışması

Amasya'nın Suluova Belediyesi'nce ilçenin cadde ve sokakları asfaltlanıyor.

Geçen sene aralıksız olarak yol çalışmalarını sürdüren ve bu senede çalışmaları devam ettiren Suluova Belediyesi, kentte asfaltsız sokak kalmayana kadar çalışmalarını sürdürecek. Hacı Hayta Mahallesi Ganibaba Caddesi'nden başlayan asfalt çalışmaları, Cevizdibi Mahallesi'nin tamamı ve Eskiçeltek Mahallesi olmak üzere ilçenin birçok yerinde devam ediyor.

Vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun kaldığını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, "Vatandaşımızı toz ve çamurdan kurtarma gayretimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Kış sezonunda alt yapısını ve temel dolgusunu hazırladığımız yolların asfaltını büyük bir gayretle tamamlıyoruz. Çalışmalarımız asfaltsız bir tek sokak kalmayıncaya kadar devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 19:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SÜLEYMAN COLAK IP: 88.77.87.xxx Tarih : 6.08.2007 21:32:24
Tam 28 senedir yurtdisinda yasayan bir Suluovali olarak sayin Belediye Baskanimizin calismalarindan memnun oldugumu bildirmeyi borc biliyorum. Kendileriyle tanismak nasip olmadi ama yaptiklari icin sizin araciliginizla tesekkürlerimi iletiyorum. Suluovaya belli araliklarla gelenler bu calismalari daha iyi analiz edebiliyor: Suluovamizin daha iyi hizmetler görmesi dilegiyle... Süleyman Colak