6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Temsili Vali 'bam teli'ne dokundu

Vali Celalettin Lekesiz'in makamına oturan 8. sınıf öğrencisi temsili Vali Raşit Tiryaki, öncelikli çözülmesi gereken sorunların başında eğitimin geldiğini, bu sorunun çözümü ile birlikte tüm sorunların çözüleceğini söyledi.


23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Nihat Bayramoğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri Vali Celalettin Lekesiz'i ziyaret ederken, 8. sınıf öğrencisi Raşit Tiryaki Vali Lekesiz'in makamına oturarak temsili vali oldu.

Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Nihat Bayramoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Harun Doğan, Nihat Bayramoğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ahmet Altun ve 8. sınıf öğrencisi Raşit Tiryaki, 6. sınıf öğrencisi Yusuf Gülter ile 6. sınıf öğrencisi Hatice Kübra Camcı'yı kabul eden Vali Celalettin Lekesiz, valilik makamını Raşit Tiryaki'ye bıraktı.


23 Nisan Bayramı etkinlikleri hazırlıklarının eksiksiz olarak tamamlanması için belediyle ve emniyeti arayarak talimat veren temsili vali Raşit Tiryaki, çözülmesi gereken sorunların başında eğitim sorunlarının çözülmesi gerektiğini, bu sorunun çözülmesiyle birlikte diğer sorunların ortadan kalkacağına inandığını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 11:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?