22
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

'Terörü DTP hortlattı'

Hizmet-İş Amasya Şube Başkanı Abdulkadir Dişdiş, Türkiye'nin huzurunu bozan teröre lanetleyerek şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen her türlü kampanyaya destek vereceklerini açıkladı.

Ramazan Bayramı'nı Türkiye'ye zehir eden terör örgütü PKK'nın ABD dahil 28 ülkenin tetikçiliğini yaptığını söyleyen Hizmet-İş Amasya Şube Başkanı Abdulkadir Dişdiş, 30 bin kişinin katili olan, 300 milyar doların heba olmasına neden olan, Türkiye'de istikrarsızlığa neden olan, barışı dinamitleyen batı işbirlikçilerinin Türk milletinin çelik yumruğu ile yok edileceklerini belirtti.

DTP'lilere de bir çift sözünün olduğunu ifade eden Abdulkadir Dişdiş, "Bunlar ABD ve İsrail'in Kuzey Irak'ta İsrail için oluşturulmaya çalışılan yapay Kürt devletinin sözde temsilcilerini bizim Kürtlerle karıştırıyorlar. Onların Yahudi asıllı olduğunu sanki bilmiyorlar. Gerek iç politikada, gereksi dış politikada yaptıkları yanlışlarla kendilerine tanınan demokratik hakları ikinci defa istismar ediyorlar" dedi.

DTP'lilerin PKK'nın terör örgütü olduğunu söyleyemediklerini, Barzani ve Talabani'nin ABD ve İsrail'in işbirlikçileri olduğunu, işbirlikçilerden dost olmayacağını söyleyemediklerini, Kuzey Irak'ta yapılacak sınır ötesi harekata destek veremediklerini söyleyen Dişdiş, "Sonuç olarak DTP ve PKK 22 Temmuz seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu'da halk desteğini kaybettiler. Şimdide yerel yönetimleri kaybetmek endişesi ile terörü hortlatıyorlar. Milletimiz bu kalitesiz dokuyu biliyor, hükümetinin, devletinin, polisinin ve askerinin yanındadır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa sel IP: 212.175.38.xxx Tarih : 17.10.2007 09:05:01

dişdiş yıllar sagdece saclarına etki etmiş. dış mihraklarden başkasını görmeyi öğrenememişsin.300 milyar doları kime harcadığımız öğrenmemizi istemyenleri(k.vadisini yasaklaları),bop sivil generallerini(tv gazetelerde cıkanlar),çekic gücü öve öve anlatanları, yahudi toplantısına katılan müslüman? yazarları,terörün iç dinamiklerini tam görmiyorsun. vatan üstünde yaşayarak savunulur... yahudi topraklarında kira ödeyerek değil.