5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

TOKİ göstermelik anahtar dağıttı

Amasya'da  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan ve geçen hafta Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek tarafından hak sahiplerine verilen 279 dairenin anahtarlarının, dairelerin tamamlanmadığı gerekçesiyle törenin ardından geri alındığı ortaya çıktı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Amasya'nın İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan 279 dairenin anahtarları 1 Kasım tarihinde düzenlenen törenle Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü tarafından hak sahiplerine verilmişti. Ancak Bakan Çiçek'in tören sonrası kentten ayrılmasından hemen sonra evlerine taşınmayı uman hak sahiplerinden, dairelerin anahtarları TOKİ görevlileri tarafından geri toplandı.

Yetkililer, dairelerdeki bazı eksikliklerin tespit edildiğini ve bunların tamamlanması için inşaat firmasına bu ayın 27'sine kadar ek süre verildiğini belirtti. Memur olduğu için ismini vermek istemeyen hak sahibi bir kişi, törende göstermelik anahtarların dağıtıldığını belirterek, “Bakan Çiçek'in ayrılmasından sonra da anahtarları geri topladılar. TOKİ evleri 11 ayda teslim edilecekti. Ancak 22 ay oldu ve halen dairelerimize giremedik” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 15:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma yılmaz IP: 88.230.163.xxx Tarih : 23.11.2008 18:36:32

dogru haber yayınlayan medyada varmış Allah bu haberı yapanlardan razı olsun.sonunda gerceklerı okumak,yalan haberlerden ve yersiz sozlerden uzak gerceklerı okumak cok mutluluk verıcı.sağolsun hurrıyet gazetesı.simdi sorunumuz ulasım buna care bulunsa cok ıyı olacak.yaklasık 1500 kısı nasıl carsıya gıdecez.madem yaptılar dag basında, bol otobus koysunlarda yaramızı sarsınlar...