5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Trende kitap okuma kampanyası

Amasya'da Suluova ve Havza'ya raybüs ile seyahat eden yolcular, yolculukları boyunca kendilerine dağıtılan kitapları okuyarak vakit geçiriyorlar.


Amasya Gar Müdürlüğü günün belirli saatlerinde Amasya'dan Suluova ve Samsun'un Havza ilçesine yapılan raybüs seferlerinde yolcuların kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kitap dağıtıyor. Amasya Valiliği tarafından başlatılan 'Okuyan Amasya' kampanyasına destek olmak için böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Gar Müdürü Yalçın Zobu, tren kalkmadan önce yolculara kitaplarını dağıtıyor.


Yaklaşık 1 saat süren yolculuk esnasında kendilerine dağıtılan kitapları okuyarak vakit geçiren yolcular uygulamadan oldukça memnun olurken, okudukları kitapları yolculuk sonunda bir sonraki seferde raybüse binecek yolcuların okumaları için iade ediyorlar.


'Okuyan Amasya' kampanyasına destek vermek için böyle bir uygulama başlattıklarını ve başarılı olduklarını söyleyen Gar Müdürü Yalçın Zobu, "Oldukça ilgi gören ve Amasya Samsun Suluova arasında yolcu taşıyan raybüste yolcularımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kampanya başlattık. Hem üzerimize düşen görevi yapıyoruz hem de yolcularımızın memnuniyetini artırıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 10:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selim ileri IP: 78.166.40.xxx Tarih : 29.11.2008 20:09:24

Vallahi son yıllarda Raybüs amasya suluova ve havza halkına gelen en büyük hizmet, raybüsün tüm personeli işinin ehli ve vatandaşa yardımcılar neşe içerisinde bir yolculuk yapıyoruz hem ucuz hem güvenli, ah keşke birde suluovadaki durakların üzeri belediyece kapatılsada yağmurdan ve soğuk havadan korunabilsek çok daha iyi olacak. DDY yolları tüm personeline teşekkür ediyorum verdikleri hizmet ve güleryüz için.