5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

TSO'dan öğrencilere yardım

Amasya'da 9 yıldır okullara kırtasiye yardımı yapan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), bu senede 20 bin YTL'lik kırtasiye yardımını okullara dağıttı.


Amasya TSO tarafından hazırlanan ve içerisinde bir öğrenci için gereken hür türlü kırtasiyenin bulunduğu bin 600 paketlik yardım paketi ve 600 adet okul çantası öğrencilere verilmek üzere 40 okul müdürüne teslim edildi.

TSO'da düzenlenen ve Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un da katıldığı programda yardım paketler okul müdürlerine TSO Başkanı Muammer Gedik ve Meclis Başkanı Önder Namlı tarafından teslim edildi.


Günümüzde iyi yetişmiş eğitimli insan gücünün ne kadar önemli olduğunun daha iyi anlaşılmaya başlandığını ifade eden TSO Başkanı Mammer Gedik, "Ülkemizin ilerlemesi genç nesillerin eğitim ve kültürünün gelişmesine bağlıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir. Onların görevi çalışmak, bizim görevimiz ise iyi yetiştirmek ve eğitimleri için her türlü desteği sağlamaktır" dedi.
Yardımların tedarikinde oda üyelerinden faydalandığını belirten Muammer Gedik, kırtasiye yardımına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de katkısının olduğunu açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 18:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?