5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Amasya polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 361 gram kubar esrar, bin 193 kök kenevir bitkisi ve 466 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelede Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar değerlendirilerek, Taşova ilçesinde N2 kod numaralı operasyon yapıldı. Başlatılan çalışma kapsamında Taşova köyleri ve Tokat'ın Erbaa ilçe merkezinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda A.B., A.E., A.İ.C., M.A. ve S.Ö. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerden A.E., M.A., S.Ö., A.B. ve A.İ.C.'nin üstlerinde, evlerinde, bahçe ve tarlalarında yapılan aramalarda toplam 3 kilo 361 gram kubar esrar, bin 193 kök kenevir bitkisi ve 466 gram kenevir bitkisi tohumu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.


Gözaltında bulunan şüpheliler, haklarında hazırlanan 'uyuşturucu maddelerden esrar maddesi imal etmek, ticaretini yapmak, bulundurmak ve kullanmak, ruhsatsız tabanca bulundurmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 16:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?