5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Uzunca, Amasya'nın gururu oldu

Erdemir Güreş Takımı ve Milli Takım Antrenörü Gürsel Uzunca‘nın kazandığı başarılar hemşehrileri tarafından takip edilliyor. Amasya/Gümüşhacıköy doğumlu Gürsel Uzunca’nın başarısı takdirle karşılanıyor.

Erdemirspor tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Güreş takımı Antrenör Gürsel Uzunca nezaretinde ilk yılında ikinci ligde yenilgisiz şampiyon olarak birinci lige yükseldi.

Türkiye’de yapılan çeşitli uluslar arası turnuvalarda altın, gümüş ve bronz madalyalar alan Erdemirspor Güreş Takımı’nda Antrenör Gürsel Uzunca ile güreşçiler Harun Doğan ve Fatih Çakıroğlu Atina olimpiyatlarında ülkemizi temsil etti.

Türkiye 1.Güreş Li gi’ne de iddialı başlayan Erdemir Güreş takımı grubunu lider tamamlayarak play-off lara katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapılan Türkiye kupası şampiyonasında da şampiyon olan Erdemir Güreş Takımı Türkiye kupasının da sahibi oldu.

Aldığı kupalarla Ereğli halkının büyük beğenisini kazanan ve ‘kapacanavarı ‘ olarak adlandırılan Er demir Güreş Takımı ve Milli Takım Antrenörü Gürsel Uzunca, kısa sürede büyük başarılara imza attıklarını belirterek “İki yılda bir çok kupa ve madalya elde ettik. Şimdiki hedefimiz ise play-offlarda da başarılı olarak ligi şampiyon bitirip Avrupa kupalarına katılmak ve Avrupa ’da da başarılı olmak. Bunun yanında yapılacak ulusal ve uluslar arası turnuvalarda da yine madalya elde etmek. Bunu başarmak için çok çalışıyoruz” dedi.

Mükerrem Uzun-Kenthaber/Amasya
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 10:23:04
Güncelleme :15 Şubat 2005 Salı 10:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?