5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Vali, köy muhtarları ile buluştu

Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda köy muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerin sorunlarını dinledi.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Vali Celalettin Lekesiz'in yanı sıra vali yardımcıları, daire müdürleri ve köy muhtarları katılırken, toplantının açılışında il merkezinden en uzak mezrada yaşayan vatandaşın hayatını kolaylaştırmayı amaç edinen yönetim anlayışını anlatan Vali Celalettin Lekesiz, "İnsanın mutluluğunun esas alan, insanı yönetimin ana eksenine oturtan, diğer taraftan geçmişinden aldığı güç ile geleceği hedefleyen, halkına uzak bir devlet anlayışıyla uzaklara gidemeyeceğine inanan ve rastgele değil, planlı programlı bir yönetim anlayışıyla hep beraber, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çatısı altında il merkezimizdeki insanımızdan, en uzak köyümüzün en uzak mezrasında yaşayan vatandaşımıza kadar onun hayatını kolaylaştırmayı, bu bayrağın altında yaşamanın zevkini sonuna kadar tatmasını hedef edinen bir yönetim anlayışıyla koşturuyoruz" dedi.

Amasya merkez ve ilçelerinin yanı sıra köylerde yapılan hizmetleri tek tek anlatan Vali Lekesiz, "İlimizin sorunlarını belirledik, ilimizin potansiyelini de belirledik. Pek çok alanda envanterlerimizi ortaya çıkarttık ve gücümüzün sınırlarını belirledik ve bunun sonunda hedeflerimizi ortayı koyup stratejik planımızı yaptık, ortaya konulan hedefimize ulaşmaya, Amasya'nın geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Toplantının basına kapalı kısmında daire müdürleri yaptıkları çalışmaları anlattı ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 14:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?