6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Vali Daşöz'ün dev öğrencileri buluştu

Malatya 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde yer alan öğrenciler ile Amasya 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde bulunan öğrenciler Amasya'da buluştu.

Malatya Valiliği döneminde 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'ni başlatan Vali Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya atandıktan sonra Amasya'da da 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'ni uygulamaya koydu. Kısa bir sürede adım atmaya başlayan proje kapsamında Malatya'da projeyi yürüten öğrenciler ile Amasyalı öğrenciler Amasya'da bir araya geldi.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün davetlisi olarak Amasya'ya gelen Malatyalı öğrenciler, 2 günlük ziyaretlerinde Amasyalı dev öğrencilerle bir araya geldiler, proje hakkında fikir alış verişinde bulundular. 91 Bin Dev Öğrenci Projesi ile 65 dev Öğrenci Projesi'nin kardeş proje olarak eğitime hizmet vereceğini ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında Malatya'da yapılan hizmetlerin çoğunun Amasya'da da yapılacağını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 16:04:47
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 16:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA ADIGÜZEL IP: 212.175.112.xxx Tarih : 4.10.2009 19:03:20

Cuma ve C.tesi günü Osmanlı'nın kalbinin attığı şehir "Şehzadeler Şehri", KARDEŞ ŞEHRİMİZ AMASYA'daydık. Sayın Valimiz, Hemşehrimiz, Malatya'daki aksiyonerliğini Amasya'da da ortaya koymuş ve hemen işe koyulmuş. Sayın Valimizi anlatmaya gerek yok, lakin "Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz". Benim özellikle vurgulamak istediğim şey, oradaki, gönül dostlarımız, proje arkadaşlarımız. Proje kurulundaki arkadaşlarımız sanki, Sayın Valimizin Amasya'ya gitmesini bekliyorlar ve bu iş için dünden hazırlarmış gibi bir izlenim verdiler bize. Ve bu projeyi bizden çok daha iyi anladıklarından ve çok kısa sürede özümsediklerinden eminim. Bu da onların gelecekte çok güzel işler yapacağının bir göstergesi bence. Biz onları çok sevdik. Bu projeyi başarılı bir şekilde yürüteceklerine ve bizlerden daha olumlu sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Ayrıca projemiz, artık gerçekten "Milli" bir boyut kazandı. Isparta, Adıyaman ve şimdi de Amasya'da bir "GÖNÜL KÖPRÜMÜZ" oldu, Gönül Dostlarımız (Başta Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Necati Bey olmak üzere, Osman Bey, Korkut Bey, Demet Hanım, Güven Bey ve Leyla Hanım)'a SEVGİ, SAYGI, SELAM VE MUHABBETLERİMİ sunuyor, başarılar diliyorum. Dostlarımıza şunu da belirtmek istiyoruz ki, Malatya Proje ekibi olarak herzaman yanlarında olacağız ve "Proje Arkadaşlığı"mız da devam edecek. Biz kendilerini tanımaktan büyük bir şeref ve onur duyduk. İki günlük birlikteliğimizde bize, Hayatımızın en güzel anlarını belki yaşattılar, Amasya'nın tarihi dokusuyla, kadirşinaslığını birarada yaşattılar bizlere. Çok teşekkür ediyor, en kısa zamanda, bütün dostlarımızı Malatya'ya bekliyoruz. "SİZİ SEVİYORUZ"